top of page

All - in treatment 

Deze behandeling bestaat uit verschillende combinaties van behandeltechnieken en producten speciaal voor jouw huid. De huidspecialist zorgt dat het beste van het beste uit de kast wordt getrokken. 

Acne treatment 
 

Deze behandeling staat voornamelijk in het teken van het deskundig verwijderen van overtollig talg in de porie. Het verfijnen van de huidstructuur, egaliseren van rode of donkere vlekjes en het verminderen van acnelittekens.

Peeling treatment

Een peeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Dit heeft een gunstig effect op problemen zoals acne, slechte doorbloeding, pigment-en ouderdomsvlekken. Een peeling gaat dieper in de huid en zorgt voor stimulatie van collageen en elastine. Een absolute boost voor de huid. 

 

Microneelding treatment
 

Microneedling is een behandeling met een speciale pen die minuscule kanaaltjes maakt in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid op een gecontroleerde wijze om het natuurlijke herstel- en wondgenezingsproces te activeren. Hierbij komen er groei- en helende factoren vrij in het bindweefsel, wat zorgt voor aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, hierdoor wordt de huid dikker, steviger en gladder.

Bindweefsel treatment

De bindweefselmassage is de ultieme manuele behandeling tegen

huidveroudering. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. De behandelingen zet de huid aan het werk. Dit om celdeling en collageenaanmaak te stimuleren zodat de huid zichzelf effectief kan vernieuwen voor een natuurlijk resultaat.

My Approach

Tarieven 

All in treatment |  € 82,50

Acne treatment |  € 65
 

Peeling treatment | € 120

 

Microneelding | v.a. € 95

 

Brow treament | € 25
 

05_Hannah_080_v2x_RGB_150_FINAL.jpg
bottom of page